Hey hallo!

Mijn naam is Maume Koegler.

Ik ben 33 jaar oud, partner van Leroy en sinds dit jaar moeder van een prachtige zoon.
Ik heb altijd een passie gehad voor coachen en het er voor zorgen dat mensen in hun kracht gaan staan en door mijn eigen zwangerschap heb ik mijn passie als doula gevonden. Dankbaar ben ik om vrouwen te mogen bij staan in dit intieme en krachtige moment.

Ik heb zelf ondervonden tijdens mijn eigen bevalling hoe enorm belangrijk het is dat je met vertrouwen de bevalling tegemoet gaat en een fijn sterk team om je heen hebt van mensen die jou goed kennen en precies weten wat jij nodig hebt op welk moment dan ook. Ik ben van nature iemand die van verzorgen en dan vooral van ontzorgen houdt. Mijn streven is dat alles loopt zoals jij dat wilt en dat ik je help mee te veren als dingen toch anders lopen.

Veilig gevoel! Dat gevoel dat je middenin je bevalling zit en totaal in je bubble opkijkt, nog diep in jezelf. Dan wil je veiligheid en bemoediging zien. Het gaat goed! Je doet het goed! Een knikje, even oogcontact of hardop even een bemoediging. Dat is goud tijdens een bevalling. Wat extra verlichting door een drukpunt massage of je weeën versterken door een oxytocine verhogende massage, het zijn één van de vele fijne tools waarin ik je kan ondersteunen.

Samen met je geboortepartner, alleen of met je familie. Samen ondersteunen wij jou om in je kracht een prachtig kindje op deze wereld te zetten. Er wordt niet alleen een kind geboren, maar ook een moeder. Deze transitie verdiend de ondersteuning en het respect wat het hoort te krijgen.

Hands-on ondersteuning door drukpunten, speciale hulptroepen uit mijn doula tas en mentale ondersteuning door er altijd te zijn en te blijven totdat je er klaar voor bent dat ik ga. Altijd iemand die bereikbaar is voor je vragen, praktische hulp met oa. je geboorteplan, ontspanning door massages en fijne verdiepende afspraken die jou op alles voorbereiden.

Ik ondersteun je op een nuchtere en liefdevolle manier met humor en kracht.

*Studerend aan de In Bloei Doula Academy, afstuderend 2021 (www.doulaopleidinginbloei.nl)
*Klas van 2014 afgestuurd aan de Life Design Academy als Empowerment/Life Design coach (www.lifedesignacademy.com)

RECENSIES

Absoluut een aanrader om Maume als doula te hebben. Ik wist zelf niet goed wat ik van een doula kon verwachten en had ook eigenlijk niet eens nagedacht om een doula in te huren. Later sprak ik mijn zwangerschapsyoga docent en uitte ik mijn zorgen over de bevalling. Ik wilde namelijk thuis bevallen en mijn man vond dat eigenlijk maar niks. Hij komt uit Argentinie en is dat niet gewend. Daarbij spreekt hij geen Nederlands en ik maakte me dan ook zorgen dat hij geen goede ervaring zou krijgen. Zo ben ik via via in contact gekomen met Maume. Zij kwam bij ons thuis voor een intake en het klikte gelijk. Ze is heel vrolijk, meegaand, sociaal en professioneel. We hadden alles goed doorgesproken hoe we de bevalling wilde. Helaas bleek een week voor uitgerekende datum dat mijn kindje stuit lag. Ook tijdens deze hectische periode was Maume een goede ondersteuning. Ze hielp me om alles op een rijtje te zetten en wat mijn opties waren. Dit was heel fijn omdat je op zo een moment in een roes leeft. Ze was er ook bij in het ziekenhuis toen de keizersnede plaats vond. Heel prettig om een bekend gezicht bij je te hebben die het proces kent en de weg weet. Voor alle aanstaande moeders, Maume is echt een hele fijne doula en dan ook zeker aan te raden!

Kiki van Nes, Amsterdam

Samen in kracht, Doula & Coaching Nederland

Maak vrijblijvend een kennismaking afspraak

Tel: 0627289708