Hey hallo!

321B4421-5D8A-423B-B1FA-18E903B66B1F.JPG

Mijn naam is Maume Koegler.

Ik ben 33 jaar oud, partner van Leroy en sinds dit jaar moeder van een prachtige zoon.
Ik heb altijd een passie gehad voor coachen en er voor te zorgen dat mensen in hun kracht gaan staan. Door mijn eigen zwangerschap heb ik mijn passie als doula gevonden. Dankbaar ben ik om vrouwen te mogen bijstaan in dit intieme en krachtige moment.

Tijdens  mijn eigen bevalling heb ik zelf ondervonden hoe enorm belangrijk het is dat je met vertrouwen de bevalling tegemoet gaat. En dat je een fijn sterk team om je heen hebt van mensen die jou goed kennen en precies weten wat jij nodig hebt op welk moment dan ook. Ik ben van nature iemand die van verzorgen en dan vooral van ontzorgen houdt. Mijn streven is dat alles loopt zoals jij dat wilt en dat ik je help mee te veren als dingen toch anders lopen.

Veilig gevoel! Dat gevoel dat je middenin je bevalling zit en totaal in je bubbel opkijkt, nog diep in jezelf. Dan wil je veiligheid en bemoediging zien. Het gaat goed! Je doet het goed! Een knikje, even oogcontact of hardop even een bemoediging. Dat is goud tijdens een bevalling. Wat extra verlichting door een drukpuntmassage of je weeën versterken door een oxytocine-verhogende massage, het zijn enkele van de vele fijne tools waarin ik je kan ondersteunen.

Samen met je geboortepartner, alleen of met je familie. Samen ondersteunen wij jou om in je kracht een prachtig kindje op deze wereld te zetten. Er wordt niet alleen een kind geboren, maar ook een moeder. Deze transitie verdient de ondersteuning en het respect die het hoort te krijgen.

Hands-on ondersteuning door drukpunten, speciale hulpmiddelen uit mijn doula-tas en mentale ondersteuning door er altijd te zijn en te blijven totdat jij er klaar voor bent dat ik ga. Altijd iemand die bereikbaar is voor je vragen, praktische hulp met o.a. je geboorteplan, ontspanning door massages en fijne verdiepende gesprekken die jou op alles voorbereiden.

Ik ondersteun je op een nuchtere en liefdevolle manier met humor en kracht.

*Klas van 2021 afgestudeerd aan de In Bloei Doula Academy als In Bloei doula (www.doulaopleidinginbloei.nl)
*Klas van 2014 afgestuurd aan de Life Design Academy als Empowerment/Life Design coach (www.lifedesignacademy.com)