Hey hallo!

Mijn naam is Maume Koegler. 

Ik ben 33 jaar oud, partner van Leroy en sinds dit jaar moeder van een prachtige zoon.
Ik heb altijd een passie gehad voor coachen en het er voor zorgen dat mensen in hun kracht gaan staan en door mijn eigen zwangerschap heb ik mijn passie als doula gevonden. Wauw, wat is dit een prachtig en dankbaar beroep! 

Ik heb zelf ondervonden tijdens mijn eigen bevalling hoe enorm belangrijk het is dat je met vertrouwen de bevalling tegemoet gaat en een fijn sterk team om je heen hebt van mensen die jou goed kennen en precies weten wat jij nodig hebt op welk moment dan ook. Ik ben van nature iemand die van verzorgen en dan vooral van ontzorgen houdt, Mijn streven is dat alles loopt zoals jij dat wilt en dat ik je help mee te veren als dingen toch anders lopen.

Veilig gevoel! Dat gevoel dat je middenin je bevalling zit en totaal in je bubble opkijkt, nog diep in jezelf. Dan wil je veiligheid en bemoediging zien. Het gaat goed! Je doet het goed! Een knikje, even oogcontact of hardop even een bemoediging. Dat is goud tijdens een bevalling.

Samen met je geboortepartner, alleen of met je familie. Samen ondersteunen wij jou om in je kracht een prachtig kindje op deze wereld te zetten. Er wordt niet alleen een kind geboren, maar ook een moeder. Deze transitie verdiend de ondersteuning en het respect wat het hoort te krijgen. 

Hands-on ondersteuning door drukpunten, speciale hulptroepen uit mijn doula tas en mentale ondersteuning door er altijd te zijn en te blijven totdat je er klaar voor bent dat ik ga. Altijd iemand die bereikbaar is voor je vragen, praktische hulp met oa. je geboorteplan en fijne verdiepende afspraken die jou op alles voorbereiden. 

*Studerend aan de In Bloei Doula Academy, afstuderend 2021
(www.doulaopleidinginbloei.nl)
*Klas van 2014 afgestuurd aan de Life Design Academy als Empowerment/Life Design coach (www.lifedesignacademy.com)

Samen in kracht, Doula & Coaching

Maak vrijblijvend een kennismaking afspraak

Tel: 0627289708