Zoeken
  • Doula Maume

Healthy Doula


Yes mijn nieuwe uitdaging naast mijn werk als doula. šŸ¤©

Wat een warm welkom en wat word ik enthousiast van de manier waarop ik mij nu al voel

Ik heb mijn detoxweek afgesloten en ben al 1,9 kg kwijt en dat in 6 dagen. Morgen starten met de šŸ„¦groente en šŸ“fruit capsules en de complete shakesšŸ¦šŸ«. Op naar een healthy lifestyle!


Zeker als doula is het belangrijk fit en energiek in mijn lijf te zitten. Ik sta vrouwen soms wel 16 uur bij tijdens een bevalling en dan is


het belangrijk dat mijn lichaam gezond en fit genoeg is om dit te kunnen handelen. Sowieso is zelfzorg en zelf liefde nummer 1! Tenminste dat zou dit moeten zijn.


Voor mij een mooie eerste stap dit! En super leuk dus om anderen ook te inspireren om aan zichzelf te werken en weer lekker in je vel te komen. En wat is het heerlijk om vanuit je passie te werken!

Vanaf nu zal ik vaker een blog gaan schrijven en jullie op de hoogte houden van al mijn avonturen als doula en als healthy lifestyle ambassador. Wat gezond door het leven willen we allemaal en zeker als er een kleine mensje in je groeit. Maar ook is het belangrijk om gezond en krachtig te zijn voor de bevalling. En voor de tijd die daarna komt. Kortom gezondheid is wel een dingetje.Heb je interesse in hoe ik dit doe? Ik vertel het je graag!!

#healthylifestyle #healthydoula #newbusinessRecente blogposts

Alles weergeven

Samen in kracht, Doula & Coaching Nederland

Maak vrijblijvend een kennismaking afspraak

Tel: 0627289708