Zoeken
  • Doula Maume

Warme kennismakingen💗

Als je een nieuw bedrijf opstart is één van de vele dingen waar je tegenaan loopt; Hoe word ik zichtbaar? Hoe vinden mensen mij? En hoe bereik ik de partners waar ik mee wil samenwerken?


Ik voel zoveel passie voor het vak doula en kan mijn enthousiasme ook goed overbrengen. Maar dan wel in real-life. Dus hoe zorg je ervoor dat mensen je leren kennen en dat je opvalt op social media? Nou word ik hier steeds beter in gelukkig!


Ik merk dat het niet zozeer gaat om reclame maken voor jezelf, maar vooral dingen delen die ik leuk vind. Of mooi of waar ik achtersta. Ik post graag foto's van mijn gezin of waar ik op dat moment mee bezig ben. Ik hoop dat op deze manier mensen mij leren kennen. En dat cliënten of partners om mee samen te werken genoeg geïnteresseerd raken om via een zoomcall of in persoon met elkaar kennis te maken.


Zo was ik laatst bij Ilse van geboortepraktijk Puur. Ik had een post geplaatst met de mooie pakketjes die ik verstuur als praktijken mijn flyers en visitekaartjes willen ontvangen. Het leek Ilse ook leuk om kennis te maken en zo hebben wij elkaar deze week ontmoet.


Het is zo mooi als iemand echt passie voor zijn of haar vak heeft en als Ilse verteld over de helende werking en de waarde van haar behandelingen kun je niet anders dan daar blij van worden. Het voelt voor mij echt als een voorrecht om met zwangere vrouwen en hun partners te werken. Dat je wordt toegelaten in dit prachtige en intieme stukje van hun leven. En om hier samen met een collega in de geboortezorg over te praten is heerlijk!


Ik ga nog even door met het benaderen van mensen met passie om mij heen en weet zeker dat hier nog veel meer mooie en vruchtbare samenwerkingen uit gaan ontstaan!


29 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven