Handmassage.jpg
groene-curry.jpg
Watermeloen-salade-met-feta.jpg

Postpartum Care

Meestal na 8 dagen gaat de kraamhulp weer naar een volgend nieuw gezin. En soms kan dit best een emotioneel moment zijn. 8 dagen is er iemand geweest die jullie heeft verzorgd. Die lekker achter je aan heeft opgeruimd en die er altijd was voor vragen en onzekerheden. Helemaal een omschakeling is het als je partner dan ook nog weer aan het werk gaat.

In mijn rol als postpartum doula draait het helemaal om wat jij nodig hebt op dat moment!

Word je onrustig van de rommel in huis? Dan ruim ik die op. Of heb je even niemand die je andere kinderen naar de opvang/school kan brengen? Dan doe ik dat met liefde! Ook word ik zelf erg blij van koken en maak ik dus met liefde lekkere en vooral voedzame maaltijden voor jullie. Voordat ik weg ga staat er dan een lekkere pan groene curry op het vuur en is de tafel gedekt om zo heerlijk met je kersverse gezin van te smullen.

Heb je een nare bevalervaring gehad dan maken we juist meer ruimte om hier over te praten. Zorgen dat alles een goede plek krijgt en jouw herstel en dat van jouw kindje niet in de weg staat.

Er is heel erg veel ruimte voor alles wat jou gelukkig maakt op dat moment. Ik kan je helpen met de borstvoeding of het verzorgen van je baby. Een fijne hand of voetmassage geven om te ontspannen. Ik ben er voor jou als je vragen of onzekerheden hebt en heb een netwerk vol professionals waar ik je naar kan doorverwijzen als ik het zelf niet weet.

Laat je lekker pamperen en gun jezelf en je gezin deze rust.