RECENSIES

Maume was zowel onze doula als ook onze kraamverzorgende tijdens de kraamweek. In eerste instantie vonden wij het niet zo nodig om er ook nog een doula tijdens de geboorte bij te hebben, maar wat was het fijn toen we later in het proces alsnog voor Maume gekozen hadden als onze doula! Helemaal toen het geboorteproces anders liep dan verwacht. We hebben Maume als een enorm liefdevolle, krachtige en begripvolle rots in de branding ervaren en hebben veel steun aan haar gehad tijdens de bevalling en kraamweek. Maume heeft ons fantastisch op weg geholpen, meegedacht op de momenten dat we even vastliepen en ons het vertrouwen gegeven dat we als newborn ouders goed op weg waren. Wat ik persoonlijk als heel fijn heb ervaren is de open en begripvolle houding van Maume, waarbij iedere uitkomst helemaal ok is en zonder oordeel van wat het juiste is. Ze laat je echt in je waarde en bij jezelf inchecken, en zo komen we ook samen tot oplossingen, wat heel fijn en stimulerend is! En tot slot is de combinatie doula en kraamvrouw ook echt helemaal top! Zo is Maume ook al eerder bij het geboorteproces betrokken en wist ze precies hoe de geboorte is gegaan, waardoor er veel minder woorden tijdens de kraamweek nodig waren om te weten wat wij als gezin precies nodig hadden. Hele fijne ervaring en zeker een aanrader!!!!

Coco Groothuis, Ijmuiden

Absoluut een aanrader om Maume als doula te hebben. Ik wist zelf niet goed wat ik van een doula kon verwachten en had ook eigenlijk niet eens nagedacht om een doula in te huren. Later sprak ik mijn zwangerschapsyoga docent en uitte ik mijn zorgen over de bevalling. Ik wilde namelijk thuis bevallen en mijn man vond dat eigenlijk maar niks. Hij komt uit Argentinie en is dat niet gewend. Daarbij spreekt hij geen Nederlands en ik maakte me dan ook zorgen dat hij geen goede ervaring zou krijgen. Zo ben ik via via in contact gekomen met Maume. Zij kwam bij ons thuis voor een intake en het klikte gelijk. Ze is heel vrolijk, meegaand, sociaal en professioneel. We hadden alles goed doorgesproken hoe we de bevalling wilde. Helaas bleek een week voor uitgerekende datum dat mijn kindje stuit lag. Ook tijdens deze hectische periode was Maume een goede ondersteuning. Ze hielp me om alles op een rijtje te zetten en wat mijn opties waren. Dit was heel fijn omdat je op zo een moment in een roes leeft. Ze was er ook bij in het ziekenhuis toen de keizersnede plaats vond. Heel prettig om een bekend gezicht bij je te hebben die het proces kent en de weg weet. Voor alle aanstaande moeders, Maume is echt een hele fijne doula en dan ook zeker aan te raden!

Kiki van Nes, Amsterdam

As it was our first baby, my partner and I guess quite quickly thought about doula services. As the midwife would be there for the medical aspects, we thought that having somebody for the emotional support would also be very important and helpful. We met Maume for the intake appointment and had a click straight away. We knew we could trust her and that she will be respectful of our wishes. It is really during the labour at home where we thought it was great to have Maume at our side. She was there to help me to go on with massages, with nices and empowering words and to hold my hand when it was needed, like a sister. But she was also there for my partner to help him. Unfortunately we had to go to the hospital to deliver and Maume could not come but she was there until the last minute it was possible. Thanks Maume for your Help, support and good wibes. Strongly recommand Maume as a Doula!!!

In addition to the doula services, we also rented the pool for the home delivery. The pool is great and easy to mount (according to what I saw from my partner because obviously I didn't mount it myself) and it is really nice to relax in the water in the middle of the living room. Highly recommand if you want to deliver in the water.

Finally I also had 2 sessions of coaching with Maume. The first one was before the delivery and the second one during the post partum time. It was great to have Maume carefully listening to my doubts and struggles.

Soraya Asmani, Purmerend