Kraamzorg

Het belangrijkste in een kraamweek is rust en hechting!

Rust om te helen, te genieten en vooral om te hechten.

Hoe fijn is het dan dat je precies weet wie er bij jou in huis komt in

die 8 tot 10 dagen. Dat wij al kennis hebben gemaakt en ik precies

weet wat jullie wensen zijn en hoe ik jullie daarbij het beste

kan ondersteunen.

Ik geef graag net dat beetje meer!

Naast alle reguliere kraamzorgtaken en de zorg voor moeder en kind,

breng ik rust op een natuurlijke en ontspannen manier. Mijn doel is om de tijd dat ik bij jullie ben zoveel mogelijk te voorzien van exact alles waar jullie op dat moment behoefte aan hebben.

Dit is namelijk voor iedereen anders. Ik geef jullie kraamzorg op maat.

Wij kijken per dag waar de behoefte ligt en hoe wij deze kunnen vervullen. Denk aan borstvoeding, voorlichting over onderwerpen die in de kraamweek erg belangrijk zijn, mentale ondersteuning over de zwangerschap / bevalling en het moederschap. Ik behandel jouw lichaam en jouw huis met het respect dat het verdiend.
 

Als ik kraam staat bij mij de hechting tussen moeder en kind & vader en kind centraal.

Ik zorg dat er voldoende ruimte en rust is voor een optimaal herstel na de bevalling en door middel van heerlijke en voedzame maaltijden geef ik jullie de ruimte om ook echt te genieten van deze heerlijke week. Want dat is het! Deze week is zo speciaal en vaak ook een emotionele achtbaan. Ik sta naast jullie en voorzie jullie van het vertrouwen en de rust die deze week zo speciaal maken.

Plezier, ontdekken, echt kennismaken met jullie kindje en samen in je kracht om dit avontuur met jullie pageboren wonder aan te gaan. 

Lijkt het je fijn om kennis te maken? Via een zoom-meeting ontmoeten wij elkaar en kijken wij of er een klik is. Daarna volgt de aanmelding bij Birth & Baby en is jouw kraamweek samen met mij een feit. Tussen week 27 - 32 plannen wij de intake en spreken wij alle wensen en verwachtingen nog eens door. Bij een combinatie van een doula begeleiding en kraamzorg geef ik een korting van €175,00 op mijn tarief.

Mijn kraamzorg werkgebied is: Amsterdam, Haarlem, Gooi en omstreken, Zaandam, Alkmaar

Zit jouw stad hier niet tussen? Neem contact met mij op en samen kijken wij naar de mogelijkheden  of ik geef je de naam van een fijne collega.

* Ik sta onder de zeer professionele begeleiding van Birth & Baby tot ik mijn opleiding met succes afgerond heb. Na onze kennismaking verwijs ik jullie dan ook door naar info@mybirthandbaby.com voor de definitieve aanmelding tot kraamzorg. Alle administratieve vragen lopen via Birth & Baby.

De geleverde zorg, het contact en alle inhoudelijke vragen lopen via mij.

* Kraamzorg is vergoed vanuit de basisverzekering. Birth & Baby heeft met alle zorgaanbieders een afspraak. Let wel altijd even op de wettelijke eigen bijdrage per uur en neem contact op met je eigen zorgverzekeraar of deze ook wordt vergoedt.

Opleidingen / certificaten:

*Certificaat E-learning Voedingscentrum: Borstvoeding

*Klas van 2021, studerend als KIO aan het ROC van Amsterdam (onder begeleiding van Birth & Baby)

*Klas van 2019 afgestudeerd aan de In Bloei Doula Academy als In Bloei doula (www.doulaopleidinginbloei.nl)
*Klas van 2014 afgestuurd aan de Life Design Academy als Empowerment/Life Design coach (www.lifedesignacademy.com)

17981411032411385.jpg