RECENSIES

Maume was zowel onze doula als ook onze kraamverzorgende tijdens de kraamweek. In eerste instantie vonden wij het niet zo nodig om er ook nog een doula tijdens de geboorte bij te hebben, maar wat was het fijn toen we later in het proces alsnog voor Maume gekozen hadden als onze doula! Helemaal toen het geboorteproces anders liep dan verwacht. We hebben Maume als een enorm liefdevolle, krachtige en begripvolle rots in de branding ervaren en hebben veel steun aan haar gehad tijdens de bevalling en kraamweek. Maume heeft ons fantastisch op weg geholpen, meegedacht op de momenten dat we even vastliepen en ons het vertrouwen gegeven dat we als newborn ouders goed op weg waren. Wat ik persoonlijk als heel fijn heb ervaren is de open en begripvolle houding van Maume, waarbij iedere uitkomst helemaal ok is en zonder oordeel van wat het juiste is. Ze laat je echt in je waarde en bij jezelf inchecken, en zo komen we ook samen tot oplossingen, wat heel fijn en stimulerend is! En tot slot is de combinatie doula en kraamvrouw ook echt helemaal top! Zo is Maume ook al eerder bij het geboorteproces betrokken en wist ze precies hoe de geboorte is gegaan, waardoor er veel minder woorden tijdens de kraamweek nodig waren om te weten wat wij als gezin precies nodig hadden. Hele fijne ervaring en zeker een aanrader!!!!

Coco Groothuis, Ijmuiden

We had a great experience having Maume as our kraamverzorgende for our second child. Maume is very professional, shares her knowledge effectively and most importantly provides tailored-made care for entire family, with a special focus on the mother and newborn. Thank you Maume!​​

Fleur Peek van Meer, Amsterdam

Een hele fijne kraamweek gehad met Maume. Warm, hartelijk, enthousiast en zorgzaam!

We hadden direct een klik en ik vind haar een warm persoon waarbij ik mij direct op mijn gemak voelde. Ik had het gevoel alles te kunnen zeggen en voelde dat ze aandachtig luisterde en echt mee probeerde te denken. Ze deelde haar kennis met ons, liet mij in alles beslissen maar gaf wel op gepaste wijze advies. Oa over de borstvoeding waar ik bij ons eerste mee heb gestruggeld, maar het graag nu aan onze tweede wilde geven. Op het moment dat het erop aan kwam gaf ze goed advies en hebben we er samen voor gezorgd dat het is gelukt. Dat vond ik enorm waardevol!

Verder was ze pro actief in huis, kwam ze met een paar lekkere gerechten en veel tips om aan te sterken. Ze was lief en geduldig met ons zoontje van 2.5 jaar. Kortom: Mega fijne ervaring, Bedankt Maume!

Ellis ten Heuvel, Amsterdam

Wij hadden Maume als kraamverzorgster. Tijdens mijn zwangerschap was je al betrokken. Ik kon met dringende vragen bij je terecht en je vroeg me hoe het ging. Het was fijn te voelen dat je aan ons dacht en zo betrokken was. Je hebt ons veel geleerd en ons bevestigd in het geen we zelf aanvoelde of deden met onze pasgeboren zoon. Je hebt ons extra vertrouwen gegeven voor de komende tijd. Maume is een fijne lieve vrouw die van een gezellig praatje houdt en de gesteldheid van de moeder ook vaak controleert en dat erg belangrijk vindt. Onze zoon was blij met Maume want mede door haar snapte hij snel hoe het precies moest met de borstvoeding. Ik vond het spannend en voelde me onzeker maar Maume stelde me erg op mijn gemak en gaf me zelfvertrouwen. Hij hapte na een aantal dagen vanuit zichzelf weer goed aan als hij de eerste keer niet goed hapt. Dankjewel dat je er voor ons was en ruimte liet voor wat wij belangrijk vonden. Super! Veel plezier en succes bij de komende gezinnen!

Nadieh Hazes, Amsterdam

We hebben een fijne kraamweek gehad met enthousiaste hulp van Maume, wij waren haar eerste gezin dat ze zelfstandig deed. Goede ondersteuning van mama en baby bij het herstel, lekker eten, huishoudelijke taken, leuk met grote zus.

Op de achtergrond Evelin om te overleggen over specifieke kennis.

Femke Wijman, Haarlem