top of page

RECENSIES

Bedrijfslogo Samen in kracht

Doula & Kraamzorg

Kelly van Schalkwijk

Wij hebben Maume als kraamdoula gehad bij de geboorte van onze tweede zoon en kunnen haar hartstikke aanraden!

Het is heel fijn om haar begeleiding te hebben gehad bij onze bevalling met medische indicatie in het ziekenhuis. Zo wisten wij vooraf dat er een vertrouwd persoon bij de bevalling is, die onze wensen goed kent.

 

Maume heeft ons ondersteunt bij het bereiken van een bevalervaring waar wij positief op terug kijken. ‘Samen in kracht’ is echt hoe wij het hebben ervaren; Maume weet het vertrouwen te geven om je eigen kracht te volgen en hierin te gaan staan. Maume heeft met haar prettige energie voor ons het verschil gemaakt.

 

Ze heeft gezorgd voor een hele fijne kraamweek, waarin alle ruimte was voor het terugblikken op de geboorte, het rustig opstarten van de (borst)voeding en het landen met het nieuwe gezin.

Bedrijfslogo Samen in kracht

Kraamzorg

Iris Groot

Maume was onze kraamzorg bij de geboorte van onze dochter.

Wat een fijne week hebben wij met elkaar gehad.

Het was echt alles behalve ongemakkelijk.

Mega aanrader!!

Bedrijfslogo Samen in kracht

Kraamzorg

Eva Buziau - Olman

Maume was onze kraamhulp bij ons tweede kindje.

Wij waren ontzettend blij met haar. Door haar uitgebreide (levens)ervaring kon zij ons perfect helpen.

Zij heeft ons waardevolle tips en nieuwe inzichten gegeven, zag er op toe dat ik me goed voelde en voldoende rust nam en signaleerde ook toen het mentaal iets minder ging. Heel fijn als er op die manier voor je gezorgd wordt. Daarbij had ze ook nog heel lieve aandacht voor onze oudste.

Verder is Maume echt een aanpakker en is het gewoon heel gezellig om haar in huis te hebben.

Bedrijfslogo Samen in kracht

Kraamzorg

Michelle Boerkamp

Wat een heerlijke kraamweek hebben wij gehad met Maume!

Vanaf moment één voelde het als een warm bad ondanks dat wij haar op de dag zelf leerde kennen omdat zij inviel voor een collega vanwege een dubbele bevalling.

Maume is een gezellige vrouw met een warme en eerlijke persoonlijkheid.

We hebben genoten van de fruithapjes en de vers gemaakte soepjes.

Het heeft voor ons zo moeten zijn!

Bedrijfslogo Samen in kracht

Doula & Kraamzorg

Coco Groothuis

Maume was zowel onze doula als ook onze kraamverzorgende tijdens de kraamweek. In eerste instantie vonden wij het niet zo nodig om er ook nog een doula tijdens de geboorte bij te hebben, maar wat was het fijn toen we later in het proces alsnog voor Maume gekozen hadden als onze doula! Helemaal toen het geboorteproces anders liep dan verwacht. We hebben Maume als een enorm liefdevolle, krachtige en begripvolle rots in de branding ervaren en hebben veel steun aan haar gehad tijdens de bevalling en kraamweek.

Maume heeft ons fantastisch op weg geholpen, meegedacht op de momenten dat we even vastliepen en ons het vertrouwen gegeven dat we als newborn ouders goed op weg waren. Wat ik persoonlijk als heel fijn heb ervaren is de open en begripvolle houding van Maume, waarbij iedere uitkomst helemaal ok is en zonder oordeel van wat het juiste is. Ze laat je echt in je waarde en bij jezelf inchecken, en zo komen we ook samen tot oplossingen, wat heel fijn en stimulerend is!

En tot slot is de combinatie doula en kraamvrouw ook echt helemaal top! Zo is Maume ook al eerder bij het geboorteproces betrokken en wist ze precies hoe de geboorte is gegaan, waardoor er veel minder woorden tijdens de kraamweek nodig waren om te weten wat wij als gezin precies nodig hadden. Hele fijne ervaring en zeker een aanrader!!!!

Bedrijfslogo Samen in kracht

Kraamzorg

Lotte de Vries

Wij hebben een hele fijne kraamweek gehad door de goede ondersteuning en hulp van Maume. Ze heeft brede kennis en heeft ons veel kunnen leren.

Wanneer ik mij onzeker voelde gaf Maume mij een boost zelfvertrouwen, echt super fijn! Zelfs na de kraamweek stond ze nog open voor vragen en hielp ze ons meedenken!

Naast de zorg voor moeder en kind heeft onze dochter ook genoten van deze week. Ze mocht helpen met de verzorging van de baby en kreeg aan het eind van de week een kraamverzorgenden diploma.

Echt een hele fijne ervaring,

ga zo door Maume!!

Bedrijfslogo Samen in kracht

Doula

Kiki van Nes

Absoluut een aanrader om Maume als doula te hebben. Ik wist zelf niet goed wat ik van een doula kon verwachten en had ook eigenlijk niet eens nagedacht om een doula in te huren. Later sprak ik mijn zwangerschapsyoga docent en uitte ik mijn zorgen over de bevalling. Ik wilde namelijk thuis bevallen en mijn man vond dat eigenlijk maar niks. Hij komt uit Argentinie en is dat niet gewend. Daarbij spreekt hij geen Nederlands en ik maakte me dan ook zorgen dat hij geen goede ervaring zou krijgen. Zo ben ik via via in contact gekomen met Maume.

Zij kwam bij ons thuis voor een intake en het klikte gelijk. Ze is heel vrolijk, meegaand, sociaal en professioneel. We hadden alles goed doorgesproken hoe we de bevalling wilde. Helaas bleek een week voor uitgerekende datum dat mijn kindje stuit lag. Ook tijdens deze hectische periode was Maume een goede ondersteuning.

Ze hielp me om alles op een rijtje te zetten en wat mijn opties waren. Dit was heel fijn omdat je op zo een moment in een roes leeft. Ze was er ook bij in het ziekenhuis toen de keizersnede plaats vond. Heel prettig om een bekend gezicht bij je te hebben die het proces kent en de weg weet.

Voor alle aanstaande moeders, Maume is echt een hele fijne doula en dan ook zeker aan te raden!

Bedrijfslogo Samen in kracht

Kraamzorg

Janine Hurink

Wat hebben wij een heerlijke week gehad met Maume als onze kraamverzorgende!

Door afzegging van mijn kraamhulp kwam ik via via bij Maume terecht en achteraf zijn we blij dat die eerste heeft afgezegd! We hadden direct een hele fijne klik en goed gevoel bij Maume die je in jouw waarde laat en graag meedenkt op een liefdevolle en kundige manier.

Onverwachts was zij ook aanwezig bij mijn bevalling en dat was heel fijn als onderdeel van de hele kraamtijd omdat ze precies wist hoe de bevalling was gegaan en onze zoon vanaf minuut 1 heeft meegemaakt.

Maume is heel gezellig om in huis te hebben, deelt veel fijne info en is ontzettend lief met je baby.

Ik vertrouwde hem haar dan ook direct en zonder enige moeite toe.

We hebben, mede door Maume, een hele relaxte en waardevolle kraamweek gehad waar we met veel liefde en plezier aan terugdenken.

Bij een evt volgende baby zouden we haar dan ook weer graag in huis hebben ❤️

Bedrijfslogo Samen in kracht

Doula

Kimberly Muusse

Ik werk zelf als sportpsychologe en hecht veel waarde aan een goede mentale voorbereiding. Zo ook voor de bevaluitdaging die ons te wachten stond! We waren op zoek naar iemand die ons goed kon voorbereiden, maar ons vooral zelf alles liet ontdekken. Het was heel fijn om met Maume te sparren: samen de tussenstapjes doorlopen, maar niet altijd ver vooruit te hoeven denken. Een mooie mix tussen de werkwijze van mijn man en mijzelf. We maakten ons geen zorgen over dat we bepaalde dingen in onze voorbereiding waren vergeten. Kortom, we brachten rust aan in onze route richting de bevalling. Ik merkte zelfs dat ik er zin in kreeg :D

Bedrijfslogo Samen in kracht

Doula & Coaching

Soraya Asmani

As it was our first baby, my partner and I guess quite quickly thought about doula services. As the midwife would be there for the medical aspects, we thought that having somebody for the emotional support would also be very important and helpful.

We met Maume for the intake appointment and had a click straight away. We knew we could trust her and that she will be respectful of our wishes. It is really during the labour at home where we thought it was great to have Maume at our side.

She was there to help me to go on with massages, with nices and empowering words and to hold my hand when it was needed, like a sister.

But she was also there for my partner to help him. Unfortunately we had to go to the hospital to deliver and Maume could not come but she was there untill the last minute it was possible.

Thanks Maume for your help, support and good wibes.

Strongly recommand Maume as a Doula!!!

 

In addition to the doula services, we also rented the pool for the home delivery. The pool is great and easy to mount (according to what I saw from my partner because obviously I didn't mount it myself) and it is really nice to relax in the water in the middle of the living room. Highly recommand if you want to deliver in the water.

 

Finally I also had 2 sessions of coaching with Maume. The first one was before the delivery and the second one during the post partum time. It was great to have Maume carefully listening to my doubts and struggles.

Bedrijfslogo Samen in kracht

Kraamzorg

Fleur Peek - van Meer

We had a great experience having Maume as our kraamverzorgende for our second child.

Maume is very professional, shares her knowledge effectively and most importantly provides tailored-made care for entire family, with a special focus on the mother and newborn. Thank you Maume!​​

Bedrijfslogo Samen in kracht

Kraamzorg

Nadieh Hazes

Wij hadden Maume als kraamverzorgster. Tijdens mijn zwangerschap was je al betrokken. Ik kon met dringende vragen bij je terecht en je vroeg me hoe het ging.

Het was fijn te voelen dat je aan ons dacht en zo betrokken was. Je hebt ons veel geleerd en ons bevestigd in het geen we zelf aanvoelde of deden met onze pasgeboren zoon. Je hebt ons extra vertrouwen gegeven voor de komende tijd.

Maume is een fijne lieve vrouw die van een gezellig praatje houdt en de gesteldheid van de moeder ook vaak controleert en dat erg belangrijk vindt.

Onze zoon was blij met Maume want mede door haar snapte hij snel hoe het precies moest met de borstvoeding. Ik vond het spannend en voelde me onzeker maar Maume stelde me erg op mijn gemak en gaf me zelfvertrouwen. Hij hapte na een aantal dagen vanuit zichzelf weer goed aan als hij de eerste keer niet goed hapt. Dankjewel dat je er voor ons was en ruimte liet voor wat wij belangrijk vonden. Super! Veel plezier en succes bij de komende gezinnen!

Bedrijfslogo Samen in kracht

Kraamzorg

Ellis ten Heuvel

Een hele fijne kraamweek gehad met Maume.  Warm, hartelijk, enthousiast en zorgzaam!

We hadden direct een klik en ik vind haar een warm persoon waarbij ik mij direct op mijn gemak voelde.

Ik had het gevoel alles te kunnen zeggen en voelde dat ze aandachtig luisterde en echt mee probeerde te denken. Ze deelde haar kennis met ons, liet mij in alles beslissen maar gaf wel op gepaste wijze advies.

Oa over de borstvoeding waar ik bij ons eerste mee heb gestruggeld, maar het graag nu aan onze tweede wilde geven. Op het moment dat het erop aan kwam gaf ze goed advies en hebben we er samen voor gezorgd dat het is gelukt. Dat vond ik enorm waardevol!

Verder was ze pro actief in huis, kwam ze met een paar lekkere gerechten en veel tips om aan te sterken. Ze was lief en geduldig met ons zoontje van 2.5 jaar. Kortom: Mega fijne ervaring, Bedankt Maume!

bottom of page