Vrouw alleen in Forest

Empowerment coaching

Zwangerschap en moeder worden is het mooiste wat er is! Het is magisch en een ervaring die niet te vergelijken is met iets anders.
Ook heeft deze blauw/roze wolk een pittig randje. Weet dat heel veel moeders de zwangerschap en transitie naar nieuwe moeder ook als zwaar en pittig ervaren.

Aan de ene kant ben je vervuld met liefde, blijdschap en trots. Aan de andere kant ben je heel erg moe, doet je lijf zeer, is alles nieuw en zijn je hormonen nog totaal in de war. Help!

Ik kan je helpen door het gesprek met je aan te gaan en te kijken waar je hulpvraag zit. Is het gewoon fijn om met een neutraal iemand alles van je af te praten? Zijn er gebeurtenissen tijdens je bevalling geweest die jou belemmeren om optimaal te kunnen genieten? Of is er meer aan de hand?

Wij gaan samen lucht, relativiteit en rust terug brengen in je hoofd en daardoor ook in je leven, Ik help je de transitie naar moeder en alles wat daarbij hoort soepel te laten verlopen. En vooral dat je weer zelfverzekerd en met liefde in je lijf zit.

Wij samen zoeken de kracht op die in je lijf zit en gaan die weer toepassen in je dagelijks leven, Grenzen stellen, rust nemen, zelfzorg zijn belangrijke elementen die in balans moeten zijn.
En die balans is makkelijk weer toe te passen met wat hulp. Gun jezelf deze ruimte!


#Deze coachingsgesprekken zijn los te boeken voor €105,00 per 1,5 uur of €85,00 voor 1 uur.