top of page

Postpartum Care

Na gemiddeld 8 dagen rond een kraamverzorgde de zorg in jullie gezin af. Dit kan soms best een emotioneel moment zijn. 8 dagen is er iemand geweest die alleen maar bezig is geweest met jullie welzijn zowel psychisch als fysiek. Zij heeft de rust voor je bewaard, heerlijk en gezond voor je gekookt, altijd paraat voor vragen of als er moeilijkheden waren zochten jullie met elkaar naar een oplossing. Helemaal een omschakeling is het als je partner dan ook nog weer aan het werk gaat.

In mijn rol als postpartum doula draait het helemaal om wat jij nodig hebt op dat moment! 

Word je onrustig van de rommel in huis? Dan ruim ik die op. Of heb je even niemand die je andere kinderen naar de opvang/school kan brengen? Dan doe ik dat met liefde! Ook word ik zelf erg blij van koken en maak ik dus met liefde lekkere en vooral voedzame maaltijden voor jullie. Voordat ik weg ga staat er dan een lekkere pan heerlijke pompoensoep op het vuur en is de tafel gedekt om zo heerlijk met elkaar van te genieten.

Heb je een nare bevalervaring gehad dan maken we juist meer ruimte om hier over te praten. Zorgen dat alles een goede plek krijgt en jouw herstel en dat van jouw kindje niet in de weg staat. Je kindje kan een moeizame start hebben gehad en dan kan extra begeleiding met de borstvoeding zo fijn zijn!

Er is heel erg veel ruimte voor alles wat jou gelukkig maakt op dat moment. Ik ben er voor jou als je vragen of onzekerheden hebt en heb een netwerk vol professionals waar ik je naar kan doorverwijzen mocht dat nodig zijn.

Gun jezelf en je pasgeboren baby deze rust om nog beter te kunnen hechten en genieten van elkaar.

Coaching

Zwangerschap en moeder worden is het mooiste wat er is!
Het is magisch en een ervaring die niet te vergelijken is met iets anders. Ook heeft deze blauw/roze wolk een pittig randje. Weet dat heel veel moeders de zwangerschap en transitie naar nieuwe moeder ook als zwaar en pittig ervaren.

Aan de ene kant ben je vervuld met liefde, blijdschap en trots. Aan de andere kant ben je heel erg moe, doet je lijf zeer, is alles nieuw en zijn je hormonen nog totaal in de war. Dit voelt niet fijn!

Ik kan je helpen door het gesprek met je aan te gaan en te kijken waar je hulpvraag zit. Is het gewoon fijn om met een neutraal iemand alles van je af te praten? Zijn er gebeurtenissen tijdens je bevalling geweest die jou belemmeren om optimaal te kunnen genieten? Of is er meer aan de hand?

Wij gaan samen lucht, relativiteit en rust terug brengen in je hoofd en daardoor ook in je leven, Ik help je de transitie naar moeder en alles wat daarbij hoort soepel te laten verlopen. En vooral dat je weer zelfverzekerd en met liefde in je lijf zit.

Wij samen zoeken de kracht op die in je lijf zit en gaan die weer toepassen in je dagelijks leven, Grenzen stellen, rust nemen, zelfzorg zijn belangrijke elementen die in balans moeten zijn.
En die balans is makkelijk weer toe te passen met wat hulp. Gun jezelf deze ruimte!

#Deze coachingsgesprekken zijn los te boeken voor €85,00 per uur

bottom of page